Dragi vizitatori,

Vă rugăm să aveți în vedere că folosirea dezinfectantului, purtarea măștii și păstrarea distanței de 2 metri, conform Ordinului nr. 2.941/1.120/2020, sunt măsuri de siguranță obligatorii pe durata desfășurării turului.

În aplicarea prevederilor legale, respectiv H 91  / 22.10.2021, emisa de CNSU, începând cu data de 25.10.2021, accesul în incinta Domeniului Bran va fi permis doar persoanelor vaccinate împotriva virusului Sars-Cov-2 si pentru care au trecut minimum 10 zile de finalizarea schemei complete și numai în baza prezentării Certificatului Verde / Certificatului de Vaccinare si persoanelor care pot dovedi că au trecut prin boală și care se află între a 15-a și a 180-a zi de la confirmarea infectării.

Copiii sub 12 ani sunt exceptați doar în cazul în care sunt însoțiți de adulți vaccinați sau care au trecut prin boală. Verificarea documentelor se va face de către personalul Castelului prezent la ambele porți de acces. Pentru verificarea documentelor în cazul cetățenilor străini și apatrizi, se va prezenta documentul de vaccinare emis de unitatea sanitară din afara României unde a fost administrat vaccinul, în limba țării respective și în limba engleză sau în limba română.

 

Accesul cu bilete online se face pe ambele porți, respectiv Poarta Castel (acces casa de bilete) și Poarta Principesa Ileana (acces auto), vizavi de parcul comunei Bran. Ȋn cazul în care accesul se va face pe la Poarta Castel, posesorii de bilete online vor evita statul la rând de la casa de bilete și vor avansa către agentul de pază pentru a-i arăta codurile QR ale biletelor.

 

Sistemul skip the line este valabil exclusiv pentru casa de bilete, nu și pentru accesul în Castel.

 

 

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Plateste in siguranata

Plateste cu cardul
© Copyright Castelul Bran 2022. Toate drepturile rezervate.