Bun venit pe site-ul castelului

Deschis 7 zile din 7, 365 de zile pe an, milioane de vizitatori i-au trecut pragul. Fie în grupuri organizate, fie solitar, fie pentru a participa la un eveniment deschis publicului larg, fie pentru a-şi crea în Castelul Bran propria poveste de dragoste, de bucurie sau de succes, in cadrul unui eveniment privat.

Cu o istorie de peste 640 de ani și o arhitectură complexă, Castelul Bran a necesitat un permanent, atent și minuțios proces de dezvoltare. De aici, numeroasele proiecte de restaurare, care au dus la creșterea paletei serviciilor oferite vizitatorilor ajunși în Transilvania. Apar, astfel, noi puncte de atracție, reprezentate de Tunelul Timpului și Restaurantul Castelului.

Cândva rezervor de apă al fortăreţei militare, mai apoi fântână, apoi lift electric menit să modernizeze condiţiile de trai ale familiei regale, Tunelul Timpului se metamorfozează într-un mijloc de evadare într-o lume fantastică, prin intermediul unui show multimedia unic în Europa.

Restaurantul Castelului, deschis în Casa de ceai a Reginei Maria, își păstrează rafinamentul princiar al trecutului și îşi primeşte oaspeţii în spaţiul conceput pentru a adăuga la senzaţia de special, de unic, de neuitat, specific unei zile perfecte la Castel.

Bilete disponibile ( 1 ianuarie - 30 iunie / 1 septembrie - 31 decembrie 2020 )

Selectati numarul de bilete pentru a continuaPASUL URMATOR

Plateste in siguranata

Plateste cu cardul
© Copyright Castelul Bran 2020. Toate drepturile rezervate.