Bun venit

Deschis 7 zile din 7, 365 de zile pe an, milioane de vizitatori i-au trecut pragul. Fie în grupuri organizate, fie solitar, fie pentru a participa la un eveniment deschis publicului larg, fie pentru a-şi crea în Castelul Bran propria poveste de dragoste, de bucurie sau de succes, in cadrul unui eveniment privat.

Cu o istorie de peste 640 de ani și o arhitectură complexă, Castelul Bran a necesitat un permanent, atent și minuțios proces de dezvoltare. De aici, numeroasele proiecte de restaurare, care au dus la creșterea paletei serviciilor oferite vizitatorilor ajunși în Transilvania. Apar, astfel, noi puncte de atracție, reprezentate de Tunelul Timpului și Restaurantul Castelului.

Cândva rezervor de apă al fortăreţei militare, mai apoi fântână, apoi lift electric menit să modernizeze condiţiile de trai ale familiei regale, Tunelul Timpului se metamorfozează într-un mijloc de evadare într-o lume fantastică, prin intermediul unui show multimedia unic în Europa.

Restaurantul Castelului, deschis în Casa de ceai a Reginei Maria, își păstrează rafinamentul princiar al trecutului și îşi primeşte oaspeţii în spaţiul conceput pentru a adăuga la senzaţia de special, de unic, de neuitat, specific unei zile perfecte la Castel.

Bilete disponibile

BILET ADULTI
45 LEI

Persoanele peste 18 ani care nu se încadreaza în categoriile de mai jos.

BILET SENIORI (+ 65 ANI)
35 LEI

Reducerea pentru seniori este valabilă pentru persoanele peste 65 de ani, în baza actului de identitate, indiferent de naționalitatea acestora.

BILET STUDENTI
25 LEI

Reducerea pentru studenți este valabilă pentru persoanele peste 18 ani care urmează cursurile unei universităţi, în baza legitimaţiei de studii, indiferent de naționalitatea acestora.

BILET ELEVI
10 LEI

Reducerea pentru elevi este valabilă pentru copiii cu vârste cuprinse între 7-18 ani, în baza legitimaţiei de studii, indiferent de naționalitatea acestora.

BILET INSTRUMENTE MEDIEVALE DE TORTURA
10 LEI

Găzduită în cele 5 încăperi ale Turnului Rotund, expoziția cuprinde 52 de piese prin intermediul cărora sunt aduse în prim-plan diferite metode de tortură folosite în Franţa, Germania, Spania, Polonia sau Italia, în perioada Evului Mediu.

Mărturii despre acestea se regăsesc în cronici, documente şi chiar în opere de artă, obiectele fiind utilizate atât pentru executarea unei sentințe, cât și pentru intimidare.

Este obligatorie şi achiziţionarea biletului de acces.

BILET TUNELUL TIMPULUI
20 LEI

Singurul lift care urcă în istorie și coboară în viitor!

Cândva fântână a cetății medievale, apoi lift electric menit să modernizeze condițiile de trai ale familiei regale, Tunelul Timpului oferă o experiență multimedia unică în Europa.

Tarif unic pentru vizitatorii cu vârsta peste 7 ani. Este obligatorie şi achiziţionarea biletului de acces.

Pentru mai multe detalii, accesați: http://www.castelulbran.ro/tunelul-timpului.html

Selectati numarul de bilete pentru a continuaPASUL URMATOR

Plateste in siguranata

Plateste cu cardul
© Copyright Castelul Bran 2023. Toate drepturile rezervate.