Contacteaza-ne

Castelul Bran este amplasat la intrarea în pasajul Rucăr-Bran, pe drumul ce leagă Braşov de Câmpulung, incadrat de culmile munţilor Bucegi si Piatra Craiului. Bran se gaseşte la mai puţin de 30 km de Braşov, pe drumul naţional DN73, plecand din Braşov spre vest prin cartierul Bartolomeu. Distanta de la Bucureşti este de aproximativ 200 km.

Datorită peisajului minunat şi localnicilor ospitalieri, Bran-Moeciu este una dintre cele mai populare zone turistice din judeţul Braşov, fiind locul ideal pentru a-ţi petrece sfârşitul de saptamană sau vacanţă.

Se poate spune că natura a fost generoasă cu acestă zonă, deoarece este înconjurată de siluetele impresionante ale masivelor Bucegi şi Piatra Craiului, două dintre cele mai importante elemente din peisajul turistic montan românesc. Peisajul din acestă zonă este un amestec armonios de diferite forme de relief (munţi înalţi, platouri, curburile malurilor sculptate de râurile lor şi văile care le traversează, modelate de reţeaua hidrografică bogată).

Suport comenzi :

Va rugam sa completati formularul de contact alaturat si va vom raspunde in cel mai scurt timp

 

Formular de contact
Completati in campurile de mai jos datele de contact si solicitarea dumneavoastra si vom reveni in cel mai scurt timp
* campurile sunt obligatorii

Plateste in siguranata

Plateste cu cardul
© Copyright Castelul Bran 2021. Toate drepturile rezervate.