Halloween 2022

Castelul Bran va sărbători Halloween-ul sâmbătă, 29 octombrie 2022.

 Opțiunile disponibile în acest an sunt următoarele:

 OPȚIUNI DE ZI

  • Halloween Tour by Day (bilete adulți: 70 lei / bilete copii: 30 lei) în intervalul orar 09:00 - 16:00 (ultima intrare). Acces gratuit copiilor sub 7 ani.
  • Magic Time Tunnel by Day (30 lei) bilet ce trebuie achiziționat împreună cu biletul Halloween Tour by Day.

 OPȚIUNI DE NOAPTE

  • Halloween Tour by Night (100 lei) recomandat doar adulților, în intervalul orar 19.00 - 00.00 (ultima intrare).
  • Magic Time Tunnel by Night (50 lei) – doar pentru cei curajoși! Biletele pot fi achiziționate de la magazinul Contele, din curtea interioară a Castelului. Accesul la Magic Time Tunnel by Night este limitat la 80 de bilete pe oră.
  •   Vampire Gourmet Dinner la Restaurantul Castelului (450 lei). Începând cu ora 19:00, creaturile nopții sunt invitate să descopere o experienta gourmet cu meniu in tematica sarbatorii.
  •  Combo Pass(200 lei)  include Halloween Tour by Night si acces la Halloween Party in Parcul Regal. Accesul este permis doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani.
  • Count Special Guest Pass(600 lei) - pachetul include Combo Pass si Vampire Gourmet Dinner.

 

Audio ghidul nu este disponibil în data de 29 octombrie 2022. Expoziția de Instrumente Medievale de Tortură este inclusă în biletul de vizitare.

 

Pentru bilete online, accesați linkul următor: www.easy2visit.com

 

Notă: Atenție sporită dacă suferiți de claustrofobie, dacă sunteți sensibili la lumini intermitente și sunete puternice sau aveți copii mici care sunt ținuți în brațe. De asemenea, aveți în vedere temperaturile scăzute din Castel și scările / aleile alunecoase. Pentru propria siguranță, vă rugăm să urmați instrucțiunile personalului din Castel.

Plateste in siguranata

Plateste cu cardul
© Copyright Castelul Bran 2023. Toate drepturile rezervate.