Iti uram bun venit

Deschis 7 zile din 7, 365 de zile pe an, milioane de vizitatori i-au trecut pragul. Fie pentru a se intalni cu istoria, fie pentru a se simti una cu miturile venite din negura timpului, intretinute de superstitiile si credintele locale, transilvane. Fie in grupuri organizate, fie solitar, fie pentru a participa la un eveniment deschis publicului larg, fie pentru a-si crea in Castelul Bran propria poveste de dragoste, de zane si de bucurie.

Pastrandu-si rafinamentul princiar al trecutului, Casa de ceai, astazi o cladire proaspata si cocheta, isi primeste oaspetii in spatiul conceput pentru a adauga la senzatia de special, de unic, de neuitat, specifica unei zile perfecte la Castel.

Candva rezervor de apa al fortaretei militare, mai apoi put de fantana, apoi lift electric menit sa modernizeze conditiile de trai ale familiei regale la Castelul Bran, Tunelul Timpului se metamorfozeaza intr-un mijloc de evadare intr-o lume fantastica, prin intermediul unui show multi-media unic in Europa.

Bilete disponibile

BILET ADULTI
40 LEI
Persoanele peste 14 ani care nu se incadreaza in categoriile de mai jos
BILET SENIORI (+ 65 ANI)
30 LEI
Reducerea pentru pensionari este valabila pentru persoanele de peste 65 ani, in baza actului de identitate.
BILET STUDENTI
25 LEI
Studenţii beneficiază de reducere pe baza legitimaţiei de studii.
BILET ELEVI
10 LEI
Elevii beneficiază de reducere pe baza legitimaţiei de studii.
GHID AUDIO
10 LEI
Descopera povestea ascunsa a castelului. Este obligatorie si achizitia biletului de acces.
BILET TUNELUL TIMPULUI
20 LEI
Castelul Bran își dezvăluie, rând pe rând, toate secretele. Scara ascunsă, ce face legătura dintre etajele întâi și al treilea, înfricoșătoare și rece, va purta pașii curioșilor spre poarta care se deschide spre o lume îngropată adânc în stânca pe care tronează Castelul Bran. Cândva rezervor de apa al fortăreței militare, mai apoi puț de fântână, apoi lift electric menit să modernizeze condițiile de trai ale familiei regale la Castelul Bran, Tunelul Timpului se metamorfozează într-un mijloc de evadare într-o lume fantastică, prin intermediul unui show multi-media unic în Europa.
Selectati numarul de bilete pentru a continuaPASUL URMATOR

Plateste in siguranata

Plateste cu cardul
© Copyright Castelul Bran 2019. Toate drepturile rezervate.