Iti uram bun venit

Deschis 7 zile din 7, 365 de zile pe an, milioane de vizitatori i-au trecut pragul. Fie pentru a se intalni cu istoria, fie pentru a se simti una cu miturile venite din negura timpului, intretinute de superstitiile si credintele locale, transilvane. Fie in grupuri organizate, fie solitar, fie pentru a participa la un eveniment deschis publicului larg, fie pentru a-si crea in Castelul Bran propria poveste de dragoste, de zane si de bucurie.

Pastrandu-si rafinamentul princiar al trecutului, Casa de ceai, astazi o cladire proaspata si cocheta, isi primeste oaspetii in spatiul conceput pentru a adauga la senzatia de special, de unic, de neuitat, specifica unei zile perfecte la Castel.

Candva rezervor de apa al fortaretei militare, mai apoi put de fantana, apoi lift electric menit sa modernizeze conditiile de trai ale familiei regale la Castelul Bran, Tunelul Timpului se metamorfozeaza intr-un mijloc de evadare intr-o lume fantastica, prin intermediul unui show multi-media unic in Europa.

Bilete disponibile

AL DOILEA CONCERT PE LAC
80 LEI
Al doilea concert de pe lac de la Castelul Bran, programat pentru 10 august 2019, la ora 20.00, este un concert simfonic-crossover. Celebrăm 100 de ani de la naşterea lui Nat King Cole, pianist, compozitor, interpret de jazz, cântăreț și actor de film american, unul dintre cei mai apreciați artiști din istoria muzicală americană. Prețul unui bilet la concert este 80 de lei. Iar cei care doresc să cineze în timpul concertului pot opta pentru un loc la Restaurantul Castelului Bran, unde meniul pentru o persoană costă 130 de lei. Rezervări se pot face la telefon: 0749.121.120.
AL DOILEA CONCERT PE LAC + CINA GOURMET
130 LEI
Cei care doresc să petreacă o seară completă la Castelul Bran, pot urmări spectacolul muzical de pe terasa Restaurantului Castelului, unde se pot bucura și de un festin culinar și de băuturi fine. Include biletul de acces la concert
HALLOWEEN - TUR NOCTURN ADULTI
70 LEI
Pe lângă decorațiunile de Halloween, evenimentul din acest an vine cu o experiență senzorială unică: muzică și sunete înfricoșătoare, întâlnire cu Contele Dracula și cu prietenii săi, creaturile nopții și, bineînțeles, bomboane pentru copii. Iluminatul scăzut, scârțâitul podelelor și vinul roșu vor completa atmosfera de groază din Castel.
HALLOWEEN - TUR NOCTURN COPII
35 LEI
Bilete de acces pentru copii pana la 14 ani. Copiii pana la 3 ani au acces gratuit
BILET COMBO - TUR CASTEL + PETRECERE
180 LEI
Include Turul Nocturn, urmat de petrecerea de Halloween de la cort. Accesul este permis doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani. Achizitionat in combinatie cu biletul Halloween Gourmet Dinner include si accesul gratuit la Tunelul Timpului.
BILET ADULTI
40 LEI
Persoanele peste 14 ani care nu se incadreaza in categoriile de mai jos
BILET SENIORI (+ 65 ANI)
30 LEI
Reducerea pentru pensionari este valabila pentru persoanele de peste 65 ani, in baza actului de identitate.
BILET STUDENTI
25 LEI
Studenţii beneficiază de reducere pe baza legitimaţiei de studii.
BILET ELEVI
10 LEI
Elevii beneficiază de reducere pe baza legitimaţiei de studii.
GHID AUDIO
10 LEI
Descopera povestea ascunsa a castelului. Este obligatorie si achizitia biletului de acces.
EXPO INSTRUMENTE TORTURA
10 LEI
Descopera expozitia noastra de instrumente de tortura. Este obligatorie si achizitia biletului de acces.
BILET TUNELUL TIMPULUI
20 LEI
Castelul Bran își dezvăluie, rând pe rând, toate secretele. Scara ascunsă, ce face legătura dintre etajele întâi și al treilea, înfricoșătoare și rece, va purta pașii curioșilor spre poarta care se deschide spre o lume îngropată adânc în stânca pe care tronează Castelul Bran. Cândva rezervor de apa al fortăreței militare, mai apoi puț de fântână, apoi lift electric menit să modernizeze condițiile de trai ale familiei regale la Castelul Bran, Tunelul Timpului se metamorfozează într-un mijloc de evadare într-o lume fantastică, prin intermediul unui show multi-media unic în Europa.
Selectati numarul de bilete pentru a continuaPASUL URMATOR

Plateste in siguranata

Plateste cu cardul
© Copyright Castelul Bran 2019. Toate drepturile rezervate.