Halloween 2019

Castelul Bran va sărbători Halloween-ul sâmbătă, 2 noiembrie 2019, începând cu orele 19:00.

Opțiunile disponibile în acest an sunt următoarele:

• Turul Nocturn al Castelului Bran (70 lei/bilet adulți, 35 lei/bilet copii). Pe lângă decorațiunile de Halloween, evenimentul din acest an vine cu o experiență senzorială unică: muzică și sunete înfricoșătoare, întâlnire cu Contele Dracula și cu prietenii săi, creaturile nopții și, bineînțeles, bomboane pentru copii. Iluminatul scăzut, scârțâitul podelelor și vinul roșu vor completa atmosfera de groază din Castel.

• Biletul Combo (180 lei) include Turul Nocturn, urmat de petrecerea de Halloween de la cort. Accesul este permis doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani.

• Halloween Gourmet Dinner la Restaurantul Castelului (320 lei). Începând cu orele 19:00, creaturile nopții sunt invitate să cineze. Rezervări la adresa de e-mail restaurant[at]bran-castle.com.

• Opțional, pentru curajoși – Tunelul Timpului (45 lei). Pachetul include accesul în Tunelul Timpului (lift, show multimedia) şi degustare de votcă neagră. Sunt disponibile doar 80 de bilete / oră, puse în vânzare la magazinul Contele, în Curtea Interioară a Castelului.

• Pachetul Combo + Halloween Gourmet Dinner include accesul gratuit la Tunelul Timpului.


Halloween Party se desfășoară in intervalul orar 21:00 – 05:00, în cortul special amenajat în Parcul Regal.

Notă: Atenție sporită dacă suferiți de claustrofobie, dacă sunteți sensibili la lumini intermitente și sunete puternice sau aveți copii mici care sunt ținuți în brațe. De asemenea, aveți în vedere temperaturile scăzute din Castel și scările / aleile alunecoase. Pentru propria siguranță, vă rugăm să urmați instrucțiunile personalului din Castel.

Plateste in siguranata

Plateste cu cardul
© Copyright Castelul Bran 2023. Toate drepturile rezervate.